Tempura - obalovací směs 1000g

 

V Česku smažená jídla milujeme. Smažíme různá masa i zeleninu na mnoho způsobů. Co ale zkusit směs, se kterou smaží v Asii.. Tempura je speciální obalovací směs, která se perfektně hodí na obalování například kuřecího masa, zeleniny, krevet a ryb. Vyzkoušejte a usmažte si to do křupavé zlatavě nadýchané krusty. 

Dostupnost Skladem (2 ks)
89 Kč
   
Kód produktu 000231
Kategorie Koření, mouky
 

Tempura obalovací směs - 1000g 


Máte rádi něco křupavého a voňavého...

Vyzkoušejte obalit kuřecí maso, zeleninu, rybu, krevety v hotové obalovací směsi Tempura. Směs stačí smíchat s vodou například v poměru 200g směsi s 300ml vody. Vymíchejte hustější těstíčko a obalte v něm zvolené maso nebo zeleninu a šup s ním na pánev - smažte do zlatova a do křupava. 

Obalené maso či zeleninu v tempuře nemusíte nutně smažit, ale můžete i dát i upect do trouby. Záleži jen na Vaší chuti a kreativitě.

Návod k přípravě:

  1. Nachystat, očistit, zeleninu, krevety či jiné mořské plody. 
  2. Obalit v suché směsi tempury.
  3. Smíchat směs tempury se studenou vodou v poměru 1:1, dobře promíchat, možné přidat vejce (ale nemusí být) a v této směsi obalit zeleninu či krevety.
  4. Osmažit dozlatova v rozpáleném oleji ze všech stran.

 

Důležitý tip: Těstíčko by mělo být ledové, čím větší bude teplotní rozdíl teštíčka a oleje na smažení tím lépe. 

Podávejte za čerstva ještě křupavé například s rýží a sladkokyselou omáčkou.

Skladování tempura

Hmotnost: 1000g

Skladujte v suchu a temnu. 

Vyrobeno: Jižní Korea

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.