• 1 z 2
 

Nůž Deba 160 mm

 

Pro přípravu sushi je kvalitní ostří naprosto nezbytné. Máme pro vás v nabídce kvalitní japonský nůž Deba. Je ergonomicky tvarovaný, skvěle se drží a je perfektně ostrý. Skvěle s ním naporcujete ryby a maso. Vhodný pro domácí použití.

Dostupnost Skladem (4 ks)
650 Kč
   
Kód produktu 000303
Kategorie Nože a ostatní
 

Japonský kuchařský nůž Deba                    


Řežte, krájejte, sekejte s přesností a elegancí

Nůž Deba je tradičním nástrojem každého nejen japonského kuchaře. Díky svému dokonalému ergonomickému zpracování se perfektně drží a zacházení s ním je snadné a příjemné. Je vhodný na porcování ryb včetně sekání kostí. Využijete také na porcování masa. 

Klíčové vlastnosti

  • perfektně ostrý
  • jednostranně broušený
  • tradiční dřevěná japonská rukojeť
  • univerzální použití - řezání, krájení, sekání, porcování

Celková délka nože je 290 mm, délka čepele je 160 mm. Širší rozměr čepele umožňuje nakrájenou surovinu podebrat a přenést třeba na pánev.

 

Vyrobeno z kvalitních materiálů

Čepel je vyrobena z kvalitní nerez oceli a má velmi ostrý odolný břit. Čepel je zbroušena z jedné strany rovně a z druhé strany zešikma. Tento způsob výbrusu umožnuje přesné a precizní zpracování (porcování, řezání, sekání a krájení) ryb a jiného masa.  Nůž je proto vysoce odolný proti korozi a jednoduchý na údržbu. Po každém použití jej otřete vlhkým hadrem a po té utřete do sucha. Zůstane tak ostrý po dlouhou dobu. Výrazně nedoporučujeme jeho mytí v myčce. 

Rukojeť má tradiční japonské rysy i tvar. Je vyrobená z japonského dřeva. 

Hmotnost: 148 g

Vyrobeno: Japonsko

 

Mrkněte sem, jak můžete nožem Deba naporcovat rybu. 

 

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.