Nůž Santoku 165 mm FC-79 dřevěná rukojeť

 

Pro přípravu sushi je kvalitní ostří naprosto nezbytné. Máme pro vás proto připravený kvalitní japonský nůž Santoku. Je ergonomicky tvarovaný, skvěle se drží a je perfektně ostrý. Nakrájíte s ním zeleninu, rybu, maso, zkratka cokoliv co Vám nejen v japonské kuchyni příjde pod ruku. Vhodný pro domácí použití.

Dostupnost Skladem (2 ks)
630 Kč
   
Kód produktu 000078
Kategorie Nože a ostatní
 

Japonský kuchařský nůž santoku                     三国の日本の騎士


Řežte, krájejte, sekejte s lehkostí a elegancí

Nůž Santoku je tradičním nástrojem každého japonského kuchaře. Díky svému dokonalému ergonomickému zpracování se perfektně drží a zacházení s ním je snadné a příjemné. Ať už potřebujete nakrájet jednotlivé suroviny na sushi, zeleninu, maso, ryby nebo celé sushi rolky - například Sushi Maki, je tento nůž tím pravým, co musíte mít.

Klíčové vlastnosti

  • perfektně ostrý
  • oboustranně broušený
  • tradiční dřevěná japonská rukojeť
  • univerzální použití v domácí japonské kuchyni

Celková délka nože je 300 mm, délka čepele je 165mm. Širší rozměr čepele umožňuje nakrájenou surovinu podebrat a přenést třeba na pánev.

Je velmi lehký a vyvážený a hodí se jak pro leváky tak i praváky.

Vyrobeno z kvalitních materiálů

Čepel je vyrobena z molybden-vanadiové oceli, ze které se vyrábějí i chirurgické nástroje. Nůž je proto vysoce odolný proti korozi a jednoduchý na údržbu. Po každém použití jej otřete vlhkým hadrem a po tém utřete do sucha. Zůstane tak ostrý po dlouhou dobu. Výrazně nedoporučujeme jeho mytí v myčce. 

Rukojeť má tradiční japonské rysy i tvar. Je vyrobená z magnoliového dřeva. 

Hmotnost: 95g

Tvrdost: 55-57 HRc

Vyrobeno: Japonsko

Japonský nůž Santoku

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.