Popis
Japonský kuchařský nůž Deba
Řežte, krájejte, sekejte s přesností a elegancí
Nůž Deba je tradičním nástrojem každého nejen japonského kuchaře. Díky svému dokonalému ergonomickému zpracování se perfektně drží a zacházení s ním je snadné a příjemné.
Klíčové vlastnosti
- perfektně ostrý
- jednostranně broušený
- tradiční dřevěná japonská rukojeť
- univerzální použití - řezání, krájení, sekání, porcování
Celková délka nože je 170 mm, délka čepele je 105 mm.
Vyrobeno z kvalitních materiálů
Čepel je vyrobena z kvalitní nerez oceli a má velmi ostrý odolný břit. Čepel je zbroušena z jedné strany rovně a z druhé strany zešikma. Tento způsob výbrusu umožnuje přesné a precizní zpracování (porcování, řezání, sekání a krájení) ryb a jiného masa. Nůž je proto vysoce odolný proti korozi a jednoduchý na údržbu. Po každém použití jej otřete vlhkým hadrem a po té utřete do sucha. Zůstane tak ostrý po dlouhou dobu. Výrazně nedoporučujeme jeho mytí v myčce.
Rukojeť má tradiční japonské rysy i tvar. Je vyrobená z japonského dřeva.
Hmotnost: 48 g
Vyrobeno: Japonsko
Podobné produkty
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.