Omáčka ústřicová 300ml

 

Výborná ústřicová omáčka vhodná pro dochucování asijských pokrmů.

Dostupnost Skladem (8 ks)
69 Kč
   
Kód produktu 000197
Kategorie Omáčky
 

Používá se k přípravě mas, zeleniny, nudlí, marinád.

 

Složení: výtažek z ústřic 30%, sójová omáčka (sójové boby, pšeničná mouka, sůl), voda, cukr, sůl 8,1%, škrob, regulátor kyselosti E575, konzervant E211

 

Alergeny: pšenice, ústřice, sója.

 

Po otevření skladovat v chladničce. 

 

VYROBENO V: Thajsko

 

 

 

Hovězí maso v ústřicové omáčce

 

300g hovězího masa (zadní, roštěná, svíčková... )

1 větší mrkev

1 červená paprika

1 cibule

růžičky z 1/2 brokolice

4 pol.lžíce ústřicové omáčky

2 pol.lžíce sójové omáčky

1pol.lžíce rýžového vína nebo suchého cherry

olej

 



Maso si nakrájíme na co nejtenčí plátky a ty na nudličky. Nejlépe se nám to bude dělat, pokud maso bude mírně zmrzlé. Vložíme nejméně na 2 hodiny do marinády z ústřicové a sójové omáčky a rýžového vína.

Mezitím si na nudličky pokrájíme zeleninu a rozebereme brokolici.

Na pánvi rozpálíme dostatečně olej a maso i s marinádou na něm zprudka opékáme asi 5 minut. Poté vyjmeme, přidáme trochu oleje a vložíme orestovat zeleninu, brokolici až naposled. Když je zelenina na skus, vrátíme maso, přidáme podle chuti ještě ústřicovou omáčku a prohřejeme. Podáváme s nudlemi nebo rýží basmati (jasmínovou).

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.