Miso GENMAI hnědá rýže 400g

 

Miso Genmai je základní ochucovadlo tradiční japonské kuchyně. Má mnoho esenciálních přívlastků, je prospěšná celému tělu a skvěle dochutí Váš připravovaný porkm. Nejčastěji se používá pro přípravu tradiční japonské polévky MISO, ale i jako dochucení restovaných jídel. Vyzkoušejte a určitě budete spokojeni.

Dostupnost Skladem (4 ks)
145 Kč
   
Kód produktu 000058
Kategorie Polévky, Miso
 

Miso GENMAI hnědá rýže 400g                                   味噌玄米茶


Nepostradatelná pro Vaše japonské kuchtění :)

Miso je vyzrálá fermentovaná pasta vyrobená ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Jedná se o typické japonské středně silné, slané koření nejčastěji používané pro přípravu japonské miso polévky. Používá se také pro dochucení restovaných jídel, k přípravě omáček, marinád, pomázánek a mnoho dalšího. Díky své všestranosti se Miso genmai stala nepostradatelnou přísadou pravé japonské kuchyně.

Esence pro Vaše chuťové pohárky a zdraví celého těla...

Díky obsahu živých enzymů napomáhá Miso Genmai trávení a také ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů. Vašemu tělu dodává esenciální aminokyseliny, užitečné vitamíny a minerály i proteiny. Surovina obsahuje i vitamín B12. Hnědá rýže také prospěšně alkalizuje krev a slouží k povzbuzení životní síly, podporuje látkovou výměnu, vyživuje pokožku a krev a tím podporuje tvorbu buněk a kožní tkáně. Mezi pozitivní vlastnosti patří i její schopnost rozpouštět v krvi cholesterol díky čemuž jsou cévy pružnější. Zmírňuje negativní důsledky z kouření, konzumace alkoholu. Miso je pomocník při prevenci proti alergiím a tuberkulóze.

Kdy v kuchyni používat...

Miso pastu přidáváme do téměř hotového jídla. Proč? Proto abysme již pastu v jídle nevařili a nepřipravili tak hotové jídlo o výživné látky které Miso Genmai obsahuje.

Skladování

Skladovatelnost tohoto ochucovadla japonské kuchyně je velmi dobrá a můžete jej uchovávat doma až několik měsíců. Po otevření balení je potřeba jej skladovat v chladničce nebo na velmi chladném a temném místě. 

Charekteristické znaky Miso pasty

Konkrétně toto Miso Genmai Hnědá rýže má svoji charakteristickou chuť a výrazně tmavou barvu, díky tomu, že se k výrobě používá hnědá rýže a to celé zrno včetně vnějšího obalu.


Složení: 

  • Sojové boby
  • hnědá rýže 27,5%
  • mořská sůl
  • 11%,voda,
  • fermentační činidlo (aspergillus oryzae)

Vyrobeno v: Japonsko

Hmotnost: 400g

Alergeny: sójové boby

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.