Miso Shiro bílá rýže (Muso) 400g

 

Miso - sójová pasta je základní přísada tradiční japonské kuchyně. Dnes je každodenně využívána na celém světě v makrobiotické stravě. 

Dostupnost Skladem (5 ks)
130 Kč
   
Kód produktu 000064
Kategorie Polévky, Miso
 

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Žluté, středně silné, slané koření je nejčastěji používáno při přípravě typické japonské miso polévky a k dochucení dalších polévek, k přípravě omáček, dochucení restovaných jídel, těstovin, do marinád, dresinků, pomazánek apod. 

 

Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální aminokyseliny, vitamíny, minerály a proteiny ve vyváženém složení. Obsahuje i vitamín B12.  Miso prospěšně alkalizuje krev. Také slouží k povzbuzení životní síly, podporuje látkovou výměnu, vyživuje pokožku a krev a tím podporuje tvorbu buněk a kožní tkáně, pomáhá při srdečních chorobách, rozpouští v krvi cholesterol, cévy jsou pak pružnější, je velkou pomocí při předcházení arterioskleróze nebo vysokému krevnímu tlaku, zmírňuje důsledky kouření, konzumace alkoholu a radioaktivního záření, pomáhá jako prevence proti alergiím a tuberkulóze.

 

Přidáváme již do téměř hotového pokrmu, abysme již nevařili a nepřipravili pokrm o výživné látky z miso pasty. 

Toto dochucovadlo můžeme uchovávat až po dobu několika měsíců. Jakmile však již jednou otevřeme jeho balení, musíme ho držet v lednici nebo na jiném chladném místě.

 

Toto Miso má svoji charakteristickou chuť a tmavou barvu. K výrobě se používá hnědá rýže a to celé zrno včetně vnějšího obalu.

 

Složení: rýže, voda, sojové boby, mořská sůl, batátový sirup, alkohol 2%, fermentační činidlo (aspergilus oryzae)

 

Vyrobeno: Japonsko

 

Hmotnost: 400g

Podobné produkty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.