Tip Efekt lupa
 

Sójová omáčka Kikkoman 1 l

 

Ochutnejte pravou přírodní japonskou sójovou omáčku Kikkoman. Díky pomalé a čistě přírodní fermentaci je zajištěna nejvyšší jakost s ohledem na tu nejlepší chuť. Díky tomuto balení si budete moct stále dolívat svoji nádobku na sojovou omáčku. Navíc je 1l balení velmi cenově výhodné.

Dostupnost Skladem (1 ks)
189 Kč
   
Kód produktu 000168
Výrobce Kikkoman
Kategorie Sójová omáčka
 

Sojová omáčka KIKKOMAN - 1L kikkoman


Pro umocnění chuti z každého kousku

Každý kousek sushi namočený do sojové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sojová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sojová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakosti.

Má světlehnědou barvu a přijemnou silně aromatickou vůni.

Použití 

  • Jako omáčka k sushi
  • Dochucovadlo do polévek, omáček, na testoviny, rýži
  • Na marinování masa a k přípravě minutek

Skladování 

Objem: 1000ml

Složení: voda, sójové boby, pšenice, sůl, alkohol

Skladujte v suchu a temnu. 

Vyrobeno: Japonsko

Kachna na pomerančích 

TIP NA SKVĚLÝ RECEPT 

Voňavá kachna na pomerančích

1 mladá kachna, (asi dvoukilová),

100 ml slunečnicového oleje,

3 pomeranče, (chemicky neošetřené),

1 cibule, 1 lžíce nerafinovaného cukru,

4 lžíce pomerančové marmelády,

300 ml bílého vína, 500 ml drůbežího vývaru,

4 lžíce sójové omáčky Kikkoman,

sůl, mletý bílý pepř


Kachnu opláchněte a osušte. Nasekejte na porce, osolte a opepřete. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno, pomeranče oloupejte a rozdělte na dílky, odstraňte i bílou kůru a překrájejte. Kůru z jednoho pomeranče oškrábejte škrabkou a také nakrájejte nadrobno.


V pekáči rozehřejte olej, na který přidejte cibulku, nechte zesklovatět a přidejte cukr, kůru, vývar, víno, sójovou omáčku. Provařte a kachnu vložte kůží dolů. Přiklopte a dejte do trouby, pečte při 160 stupních asi 40 minut. Pak kachnu obraťte a přiklopenou pečte ještě dalších 40 minut. Průběžně kontrolujte, přelévejte výpekem a podlévejte vývarem. Nakonec štávu slijte.


Kachnu přendejte na plech a dopečte při 180 stupních dozlatova. Do šťávy přidejte pomeranče, marmeládu a provařte. Dochuťte solí, pepřem, případně chilli. Můžete přecedit nebo ponechat s kousky pomerančů.


Pokrm podávejte s rýží nebo malými brambůrky.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.