Rýžový ocet

 

Nejprodávanější

42
129142129
Značky

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

     
  • rýžový ocet Kód: 000383
    Skladem (> 10 ks)

    Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem. 


    75 Kč
       
  • rýžový ocet Kód: 000139
    Skladem (> 10 ks)

    Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem. 


    105 Kč
       
  • mizkan Kód: 000251
    Skladem (3 ks)

    Neochucený rýžový ocet japonské značky. Velmi jemný. Expirace: 29.10.19.

    102 Kč (–23 %)
    79 Kč
       
    Značka: Mizkan
  •  
  • ocet desly Kód: 000374
    Skladem (> 10 ks)

    Již hotový namíchaný rýžový ocet (jinak Sushisu) od firmy Desly nejen do sushi. 


    55 Kč
       
  • kikkoman ryzovy ocet sushisu ochuceny 300 Kód: 000329
    Skladem (> 10 ks)

    Již hotový namíchaný rýžový ocet (jinak Sushisu) od značky Kikkoman nejen do sushi. 


    129 Kč
       
    Značka: Kikkoman
  • mizkan 250ml Kód: 000089
    Na dotaz

    Již hotový namíchaný rýžový ocet do sushi.


    85 Kč
    Značka: Mizkan
  •  
  • rýžový ocet ottogi Tip Kód: 000138
    Skladem (3 ks)

    Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem. 

    72 Kč (–42 %)
    42 Kč
       

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.