Tip Efekt lupa
 

Ocet rýžový Ottogi 500ml

 

Rýžový ocet je základní ingredience na sushi. V podstatě slouží ke správnému dochucení rýže. Ta musí mít vyváženou lehce kyselou a jemně nasládlou chuť. Té docílíte tak, že po jejím uvaření rýži pozvolna prochladíme mícháním, necháme ji chvilku odležet a poté ji dochutíme připraveným rýžovým octem. 

Dostupnost Skladem (> 10 ks)
72 Kč
   
Kód produktu 000138
Kategorie Rýžový ocet
 

Rýžový ocet ottogi - Balení 500ml


 

 

 Korejský rýžový ocet z hnedé rýže. Lze využít k dochucení sushi rýže, do salátů a jiných asijských receptů.

Je navíc jemnější než klasický ocet díky čemuž má i mnoho výživných látek a dezinfekční účinky. Kyselost: 6%.  

Skladování 

Hmotnost: 500ml

Skladujte v suchu a temnu. 

Vyrobeno: Jižní Korea

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.